Garantia Produselor

Garantia Produselor

Pe scurt: Produsele noastra beneficiaza de garantiile oferite de legislatia in vigoare si care ni se aplica. In cazul in care garantia nu este aplicabila (exemplu: in cazul serviciilor sau al Produselor specifice), vom indica in dreptul Produselor garantiile existente sau in politica noastra generala privind gestionarea comenzilor.

Garantia Produselor fizice

(1) Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si a politicilor comerciale ale producatorilor.

(2) Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

(3) Certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre nordy.ro.

(4) In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate pentru rezolvarea garantiei.

(5) In cazul certificatelor de garantie emise de nordy.ro aveti dreptul sa solicitati inlocuirea produsului reclamat defect cu un alt produs, sau restituirea contravalorii lui. 

(6) In cazul in care produsul nu este disponibil pe stoc, iar consumatorul nu doreste inlocuirea produsului defect cu un alt produs, nordy.ro va returna cumparatorului contravaloarea produsului, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii cererii scrise prin email si a produsului in cauza.

(6) Interventiile neautorizate asupra produsului, nerespectarea instructiunilor de montaj, precum si utilizarea acestuia in alte conditii decat cele pentru care a fost conceput conduce la anularea garantiei.

Pentru majoritatea produselor noastre perioada de garantie este de 24 de luni.