Metode de Plata

Puteti cumpara produsele de pe site-ul nordy.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

1. Prin Card bancar (recomandat)
Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul NETOPIA Payments.

Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.  Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca NORDY ONLINE SRL. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

2. Ramburs (cash) la livrarea coletului
Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

3. Transfer bancar
Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmand a se efectua dupa confirmarea viramentului pentru intreaga valoare a facturii in contul societatii NORDY ONLINE SRL.
Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar sunt:

  • SC NORDY ONLINE SRL
  • CUI 45330831
  • Sediul social: Str. Parcului nr. 12, Sat Valea Adanca, Comuna Miroslava, Judetul Iasi
  • Banca  BANCA TRANSILVANIA
  • Cont IBAN: RO19 BTRL RONC RT06 2823 3201

Va rugam sa aveti in vedere ca livrarea comenzilor ce au metoda de plata transfer bancar se face doar dupa confirmarea viramentului bancar in contul societatii noastre.